26 October 2011

musim hujan

hujan rintik-rintik,
air bergelora,
tarik selimut sikit,
ayuh sambung tido...

suara aku tak sedap kalau nak bandingkan dengan Hamid Gurka.
muka aku tak lah cantik nak dibandingkan dengan Didi Alias.

tapi aku ni tak lah mencacatkan pemandangan.
alhamdulillah atas semua yang aku ada.

hujan lebat sekarang ni kan.
jemur spenda yang paling nipis pun belum tentu kering lagi 3 hari kang.
sebab tu aku amalkan penggunaan baju secara terbalik balik.

jimat.
effisien,
fleksibel.

eh, eh,... aku bergurau.


btw, good luck budak-budak taekwondo yang nak join tournament kang.


agak berhingus sekarang. demam batuk dan sebagainya. trima kasih Tuhan atas penyakit ini. buat aku sedar aku ni tak lah Power Rangers sangat.

3 comments: